ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ FOXLINE

ποιοί είμαστε

Μετά από σχεδόν 8 χρόνια κοινής πορείας, υλοποιήσεις μεγάλων και μικρών έργων ποικίλων δραστηριοτήτων, πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί η FoxLine Solutions.
Η FoxLine Solutions αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Pre-Sales, Project management, Business Consulting, Programming, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης πελατών και συνεργατών της Softone αλλά και προγραμμάτων εστίασης.
Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών ποιότητας στην επιχείρηση σε θέματα μηχανογράφησης και μετάβασης των διαδικασιών της σε σύγχρονες λύσεις ERP.
Πλέον η ανάγκη των επιχειρήσεων για γρήγορη και συγκεντρωτική πληροφόρηση για την λήψη αποφάσεων, όπως επίσης και οι καθημερινές διαδικασίες χρησιμοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, είναι επιτακτική.
Κάθε νέος πελάτης μας είναι και ένας νέος συνεργάτης για εμάς.

Κάθε νέος πελάτης μας είναι και ένας νέος
συνεργάτης για εμάς.

μετά από 8 χρόνια…

κοινής πορείας, υλοποιήσεων μικρών και μεγάλων έργων σε εταιρίες ποικίλων δραστηριότητων, ιδρύσαμε την FoxLine Solutions. Η εταιρία διαθέτει στελέχη με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Project Management, Business Consulting, Programming, IT Services,
Channel Support.

στόχος μας…

η άμεση και επαρκής πληροφόρηση για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, με σκοπό τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την περαιτέρω βελτιστοποίηση των οικονομικών μεγεθών της επιχείρησής σας. Στόχος μας η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αξιοποιώντας στο έπακρο το ανθρώπινο δυναμικό και τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

φιλοσοφία μας…

κάθε επιχείρηση είναι ένας ιδιαίτερος οργανισμός με τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις.
Καταγράφουμε τις ανάγκες της, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά της, μελετάμε τον τρόπο λειτουργίας της και με βάση το μέγεθος, τη φάση της ζωής της και τις υποδομές της, προτείνουμε και υλοποιούμε από κοινού λύσεις. Προσδοκία μας να είμαστε συνεχώς δίπλα της ώστε να υποστηρίξουμε και να βελτιώσουμε την μηχανοργάνωσή της με βάση τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας. Αποτελεί πρόκληση για εμάς στην κάθε νέα συνεργασία η υλοποίηση της βέλτιστης δυνατής λύσης στη μηχανοργάνωσή της, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες work flow και πληροφόρησης.

πού είμαστε

Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 32 166 75, Γλυφάδα
τηλ: 210 9966620, e-mail: info@foxline.gr, www.foxline.gr